Legalitat
i privacitat1. Dades de l'empresa


En compliment de l'article 10 de la Societat de la Informació i de comerç electrònic Llei 34/2002 de 11 de juliol de Serveis, les dades identificatives de l'empresa titular dels drets de propietat intel·lectual i industrial s'exposen a continuació:

Cadirafina.
Carrer Assemblea de catalunya, 1.
08500 – Vic.
Barcelona. Spain
Telf: (0034) 938 890 684
Email: info@cadirafina.com


2. Propòsit


Aquest lloc web (http://cadirafina.com), que és propietat de Cadirafina ha estat creat i dissenyat perquè tots els usuaris d'Internet siguin conscients de la informació corporativa i comercial de Cadirafina i poden obtenir l'accés general a aquesta informació.

El propòsit d'aquest avís legal és establir les condicions generals que regeixen l'accés general i l'ús de la pàgina web abans esmentada per tots els usuaris, de manera que l'accés i ús d'aquest lloc web implica necessàriament estar subjecte i acceptar les citades condicions Generals incloses en el present Avís Legal. Cadirafina es reserva el dret, en qualsevol moment i sense previ avís, per fer qualsevol modificació o actualització dels continguts i serveis de les disposicions d'accés i ús contingudes en el present document, i en general, qualsevol modificació o actualització de tots els elements que formen el disseny i configuració de la seva pàgina web. Per tant, es recomana als usuaris que llegeixin detingudament les condicions generals cada vegada que vulguin entrar i fer servir el lloc, va dir que les condicions poden patir algunes modificacions.


3. La propietat industrial i intel·lectual


Tot el contingut (d'ara endavant denominat el "Contingut ") del lloc web és propietat intel·lectual de Cadirafina o, si escau, de tercers, llevat que s'especifiqui el contrari. El contingut inclou, però no està limitat a, els textos, fotografies, gràfics, imatges, icones, programari, links i altres continguts audiovisuals o sonors, així com el seu disseny gràfic i codis font.

De la mateixa manera, les marques comercials, noms comercials o signes distintius són titularitat exclusiva de Cadirafina, o, si s'escau, per terceres persones, llevat que s'especifiqui el contrari.

Els usuaris han de respectar en tot moment tots els drets de propietat intel·lectual i industrial en relació amb el lloc web propietat de Cadirafina o de tercers. Cessió dels drets de propietat intel·lectual relacionats amb aquest lloc web està estrictament prohibit.

En concret, queda prohibit reproduir, modificar, distribuir, comunicar públicament, publicar, extreure, reutilitzar, difusió o utilització en qualsevol forma i per qualsevol mitjà o procediment de qualsevol dels drets, excepte en els casos en què això resulti legalment permès, és a dir, on hi hagi l'autorització del titular dels corresponents drets.

No obstant l'anterior, els usuaris podran visualitzar i obtenir una còpia privada temporal dels Continguts per al seu ús exclusiu, privat i personal, i en els seus sistemes informàtics (programari i maquinari), sempre que no sigui amb la finalitat de desenvolupar activitats de caràcter comercial o professional, o de la distribució, modificació, alteració o descompilació. L'incompliment de qualsevol dels citats drets pot constituir una vulneració de les condicions contingudes en el present document, així com un delicte que es castiga d'acord amb l'article 270 i següents del Codi Penal.


4. Contingut


Cadirafina es reserva el dret d'actualitzar o modificar el contingut d'aquest web sense previ avís.
El contingut del lloc web, especialment les referències informatives, tècniques o de publicitat, llevat que s'indiqui expressament, no constitueix una oferta vinculant. Cadirafina es reserva el dret a introduir modificacions o ometre parcialment o totalment els continguts, actualitzats del lloc web quan ho consideri oportú, així com impedir o restringir l'accés de forma temporal o permanent.


5. Drets del contingut


Cadirafina no és responsable de les decisions preses sobre la base de la informació proporcionada al lloc web ni dels danys provocats per l'Usuari o tercers amb motiu d'actuacions que tinguin com a únic fonament la informació obtinguda a través de la pàgina web.

5.1 Enllaços


El servei d'accés al lloc web inclou dispositius tècnics d'enllaç que permeten als Usuaris accedir a altres pàgines i portals d'Internet. En aquests casos, Cadirafina actua com a prestador de serveis d'intermediació, d'acord amb l'article 17 de la Societat de la Informació i de comerç electrònic Llei la Llei 34/2002 (LSSI), de 11 de juliol i només serà responsable dels continguts i serveis subministrats en el Llocs enllaçats si té coneixement efectiu de la il·licitud i no hagi desactivat l'enllaç amb la diligència deguda.

On els usuaris consideren que existeix un Lloc Enllaçat amb continguts il·lícits o inadequats, poden informar Cadirafina d'aquest tipus de conformitat amb el procediment i les pràctiques establerts en la clàusula 6. En cap cas aquesta comunicació porten l'obligació de retirar el corresponent enllaç.

La presència d'enllaços no vol dir que hi hagi acords amb els responsables o titulars dels mateixos ni significa la recomanació, promoció o identificació de Cadirafina pel que fa a la declaració, el contingut o els serveis prestats.

Cadirafina no té coneixement dels continguts i serveis dels enllaços i, com a conseqüència, no es fa responsable pels danys produïts per la il·legalitat, la qualitat, la insuficiència en l'actualització, indisponibilitat, error i ineficàcia en els continguts i / o serveis dels enllaços o per qualsevol altre dany que no directament atribuïbles a Cadirafina.Protecció de dades1. Privacitat i protecció de dades


De conformitat amb el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell de 27 d’abril de 2016 relatiu a la Protecció de les Persones Físiques respecte al tractament de dades personals i a la lliure circulació de dades (en endavant RGPD) l’informem que les dades personals facilitades seran incorporades al nostre fitxer titularitat de Cadirafina. amb domicili Cadirafina. Carrer Assemblea de catalunya, 1. 08500 – Vic. Barcelona. Spain

En aquest sentit l’informem que la finalitat de la recollida i tractament de les dades és la gestió administrativa pròpies de la relació comercial existent i que es recullen exclusivament aquelles dades necessàries pel correcte desenvolupament de la relació contractual.

L'usuari garanteix l'autenticitat de les dades comunicades i serà l'únic responsable de les manifestacions falses o inexactes. Les dades de caràcter personal que ens faciliti seran sempre tractats de conformitat amb Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell de 27 d’abril de 2016 relatiu a la Protecció de les Persones Físiques respecte al tractament de dades personals i a la lliure circulació de dades.

A conseqüència de l'accés dels usuaris a la present pàgina s'han generat uns fitxers de dades de caràcter personal que són titularitat de Cadirafina.

Li comuniquem que Cadirafina. amb domicili a Carrer Assemblea de catalunya, 1. 08500 – Vic. Barcelona. Spain, és el destinatari final d'aquestes dades i és qui decideix sobre la finalitat, el contingut i l'ús del tractament de les dades de caràcter personal que ens facilitin els usuaris. Les dades proporcionades seran utilitzades per poder accedir a la documentació disponible a aquesta web i també per a finalitats de màrqueting, vendes i suport.

En compliment de la normativa vigent, Cadirafina garanteix que ha adoptat totes les mesures tècniques i organitzatives necessàries per mantenir el nivell de seguretat requerit, en atenció a la naturalesa de les dades personals tractades.

L’informem que les seves dades seran cancel·lades en el moment en que ens revoqui el seu consentiment, procedint a la seva destrucció, excepte norma legal que requereixi la seva conservació, procedint en aquest cas al bloqueig de les dades fins que transcorri el termini de conservació.

En cas de disconformitat en relació a la tramitació de les seves dades pot presentar una reclamació davant l’Agència Espanyola de Protecció de Dades, organisme que ostenta l’autoritat de control en la matèria, ubicada al C/ Jorge Juan, 6 (28001 Madrid).

Per últim, també l’informem que en qualsevol moment pot exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat i oposició respecte a les seves dades de caràcter personal previstos a la llei, enviant un escrit acompanyat d’una fotocopia del document d’identitat al correu electrònic de Cadirafina info@cadirafina.com

Aquest lloc web pot contenir enllaços a pàgines externes, Cadirafina no assumeix cap responsabilitat sobre els continguts ni sobre qualsevol altre aspecte relacionat amb aquestes pàgines o llocs web.

Cadirafina es reserva el dret de modificar la present política, informant prèviament als usuaris dels canvis que en ella s’introdueixin.

2. Responsabilitat


Per tots els comptes, els usuaris seran responsables de danys i perjudicis de tota naturalesa que Cadirafina pugui patir com a conseqüència de l'incompliment de qualsevol de les obligacions a què estan subjectes per aquest Avís Legal o, si s'escau, a causa de les condicions específiques aplicables.

2.1 Accés a la pàgina web


Cadirafina no es fa responsable per danys i perjudicis de qualsevol tipus produïts en l'Usuari que es deuen a errors o desconnexions de les xarxes de telecomunicacions i que produeixen la suspensió, cancel·lació o interrupció del servei del Portal durant o abans de la prestació del mateix.

2.2 Protecció de dades personals


Cadirafina garanteix el ple compliment de les obligacions estipulades, així com l'aplicació de les mesures de seguretat previstes a la LOPD.

2.3 Qualitat del servei


L'accés al lloc web no implica l'obligació de Cadirafina de controlar l'absència de virus, cucs o qualsevol altre element informàtic danyós. Per tots els comptes, és responsabilitat de l'usuari per a proporcionar les eines adequades per a la detecció i desinfecció de programes informàtics nocius.

3. Legislació aplicable i jurisdicció


Les condicions d'accés que es recullen en aquest document queden subjectes a la legislació espanyola. Per a la resolució de qualsevol controvèrsia que pogués derivar de l'accés a la pàgina web, l'usuari i Cadirafina acorden sotmetre expressament als jutjats i tribunals de la ciutat de Barcelona (Barcelona), amb renúncia a qualsevol altre fur general o especial que pogués tenir recurs.Política de cookiesAquest lloc web utilitza Galetes pròpies i de tercers per a recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis. Si continua navegant, suposa l’acceptació de la instal·lació de les mateixes. L’usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador podent, si així ho desitja, impedir que siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que l’esmentada acció podrà ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web.

Una galeta és un fitxer que es descarrega al seu ordinador a l’accedir a determinades pàgines web. Les galetes permeten a una pàgina web, entre d’altres coses, emmagatzemar i recuperar informació sobre els hàbits de navegació d’un usuari o del seu equip i, depenent de la informació que contingui i de la manera com faci servir el seu equip, poden fer-se servir per a reconèixer a l’usuari.

Les galetes són essencials per al funcionament d’internet, aportant nombroses avantatges en la prestació de serveis interactius, facilitant-li la navegació i la usabilitat del nostre web.

La informació que li proporcionem tot seguit, l’ajudarà a comprendre els diferents tipus de galetes:


Segons l’entitat que les gestioni:

Galetes pròpies: són aquelles que es recapten pel mateix editor per prestar el servei sol·licitat per l’usuari.

Galetes de tercers: són aquelles que són recaptades i gestionades per un tercer, aquestes no es poden considerar pròpies.


Segons el termini de temps que romanguin activades:

Galetes de sessió: recapten dades mentre l’usuari navega per la xarxa amb la finalitat de prestar el servei sol·licitat.

Galetes persistents: s’emmagatzemen en el terminal i la informació obtinguda, serà utilitzada pel responsable de la galeta amb la finalitat de prestar el servei sol·licitat.


Segons la seva finalitat:

Galetes tècniques: són les necessàries per a la correcta navegació́ per la pàgina web.

Galetes de personalització: permeten a l’usuari les característiques (idioma) per a la navegació per la pàgina web.

Galetes d’anàlisi: permeten al prestador l’anàlisi vinculat a la navegació realitzada per l’usuari, amb la finalitat de portar un seguiment de l’ús de la pàgina web, així com realitzar estadístiques dels continguts més visitats, nombre de visitants, etc.

Galetes publicitàries: permeten a l’editor incloure a la pàgina web, espais publicitaris, segons el contingut de la pròpia pàgina web.

Galetes de publiticat comportamental: permeten a l’editor incloure a la pàgina web espais publicitaris segons la informació obtinguda a través dels hàbits de navegació de l’usuari.


De conformitat amb l’article 22.2 de la Llei 34/2002, de l’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic (LSSI-CE), Cadirafina informa de les galetes utilitzades en la nostra pàgina web.

Galetes pròpies:laravel_session, acceptCookies

Galetes d’anàlisi: __ga, __gat, __gid: Google Analytics

Galetes persistents

Així mateix, Cadirafina informa a l’usuari que té la possibilitat de configurar el seu navegador de manera que se li informi de la recepció de galetes, podent, si així ho desitgés, impedir que siguin instal·lades en el seu disc dur.

A continuació li proporcionarem els enllaços de diversos navegadors, a través dels quals podrà realitzar l’esmentada configuració:

Firefox des d’aquí: http://support.mozilla.org/es/kb/habilitar-y-deshabilitar-cookies-que-los- sitios-we

Chrome des d’aquí: http://support.google.com/chrome/bin/answer.py?hl=es&answer=95647

Explorer des d’aquí: http://windows.microsoft.com/es-es/internet-explorer/delete-manage-cookies#ie=ie-10

Safari des d’aquí: https://support.apple.com/kb/ph17191?locale=es_ES

Opera des d’aquí: http://help.opera.com/Windows/11.50/es-ES/cookies.html