01.08.14

Dressy by Mobliberica

Destacat

Qualitat i tendència en la col·lecció Dressy

Notícia

Mobliberica, una de les nostres marques per excel·lència, presenta Dressy; una nova i espectacular col·lecció de taules i cadires. És una col·lecció amb les línies imprescindibles de cada peça però fetes amb fermesa; molt senzill però amb molta cura.

Les cadires destaquen per 2 trets principals; les potes, que surten des del centre -inclinades- o quadrats als laterals, i el cos que recorda a un coixí doblegat o una rajola de xocolata. És una combinació perfecte entre elegància i comoditat sense oblidar l'estil i l'esència de Dressy. Ademés ofereixen la col·lecció amb uns colors perfectes per obtenir ambients càlids i acollidors, tant a casa com a qualsevol negoci.

Les taules, tan senzilles pero tan espectaculars. Línies rectes afegint simpàtics tocs com ara la inclinació de 2 de les 4 potes de la taula Duero, amb sobres molt amples i espaioses que conviden a fer qualsevol tipus d'àpat o feina.

Dressy és una col·lecció que combina diferents materials molt acutals en el mercat i molt eficients per al dia a dia. Com per exemple el tech ceramic, la fusta pulida, el ferro i el teixit òrganic. Podriem dir que recorda una mica al retro o al disseny nòrdic però en qualsevol cas, l'objectiu de Dressy és vestir la casa de manera elegant com el seu nom indica. El resultat és com el d'anar d'etiqueta però amb texans.